27/10/08

MagnumAvui us vull fer arribar a les vostres orelles la música d'un grup anglès de rock progressiu/melòdic prou famós i que de ben segur que a molts us agrada. Aquest grup és Magnum que, des del 1972 tenen encara forces per fer-nos arribar la seva música.

Amb una cançó gairebé mítica de Vigilante dins del disc del mateix nom publicat el setembre de 1986 us vull fer introduir a aquest grup. Aquest disc resulta ser el sisè de la seva llista de discos amb un toc més comercial, però cal saber que la qualitat no baixa en aquest grup, ni amb aquest disc ni en cap dels seus treballs. El seu estil de música tan harmoniós i rítmic és perfecte per escoltar si et vols animar.

El vídeo que es mostra un pèl més avall és el del qual us parlo, però el paio que el va penjar el va treure d'una cinta de VHS i no es veu a la perfecció, tot i així, segur que el contingut no us desagradarà. En aquest enllaç hi trobareu les partitures.

Teniu la lletra de la cançó:

També us vull fer arribar una altra cançó anomenada On A Storyteller's Night del disc també amb el mateix nom publicat el maig de 1985. La veu de Bob Catley, la guitarra de Tony Clarkin, el baix de Wally Lowe, el teclat de Mark Stanway i la bateria de Jim Simpson, són els ingredients d'aquest estil de música que convida a moure el cos.

He de dir també que el vídeo de més avall s'inclouen les lletres de la cançó, si voleu intentar imitar cantant.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari...