26/10/09

Avui surt a la venda "This is it", de Michael Jackson


Surt a la venda a tot el món, excepte als Estats Units, l'àlbum pòstum "This is it". El disc, que és doble, inclou la cançó que porta el mateix títol. També hi ha grans èxits, alguns de reversionats, fotos exclusives i un poema original. 
Quan fa quatre mesos de la seva mort i quinze dies després que es donés a conèixer la cançó "This is it", els fans del rei del pop ja poden adquirir a les botigues el disc pòstum de Michael Jackson, disc que ha aixecat certa controvèrsiaen saber-se que no és inèdita.


El primer CD de "This is it" conté cançons originals de Michael Jackson i molts dels seus grans èxits remasteritzats, com "Billie Jean", "Smooth criminal", "Human nature" i "Thriller", que apareixen en el mateix ordre que a la pel·lícula i en el que Jackson tenia previst respectar en els concerts que havia d'oferir a l'estiu.


Pel que fa al segon CD, ofereix versions inèdites d'alguns dels clàssics de l'artista, com "She's out of my life", i dues versions de "This is it", l'original i una altra amb arranjaments, així com un poema escrit pel cantant que es titula "Planet Earth" i que també és inèdit.


L'àlbum també conté un llibret especial de 36 pàgines amb fotos exclusives de Michael Jackson durant els seus últims assajos.




Vist a | 3cat24

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari...