26/9/09

We Are Golden - Mika



I una de nova també, la de Mika, que és molt animada i que va dedicada a l'Albert, el webmaster d'iPhone Catalunya i amic meu de tota la vida. Són quatre acords súper fàcils o sigui que a tocar i a disfrutar!



21 Guns - Green Day


Aquí teniu un altre gran èxit del Green Day que no necessita presentació, la 21 Guns, que ha sonat bastantes vegades a totes les ràdios musicals. Senzillísima de tocar i molt divertida.
Que vagi bé!


Image Hosted by ImageShack.us


Slash grava el seu primer disc en solitari!

L'ex-guitarrista de la mítica banda Guns'N'Roses, l'Slash, grava el seu primer disc en solitari que es preveu que veurà la llum al 2010. Segons sembla, el guitarrista s'està dedicant al 100% al seu nou disc juntament amb el seu amic Josh Freese i Chris Chaney, ex-baixista de Jane's Adiction. A més tindrà la col·laboració de diferents cantants com Ozzy Osbourne i M. Shadows de la banda Avenged Sevenfold, a més a més d'Iggy Pop, Fergie de Black Eyed Peas y Chris Cornell.
El productor serà Eric Valentine, que ha treballat per Good Charlotte y Queens of the Stone Age .
Alguns títols de les noves cançons seran 'We're All Gonna Die', 'These Last Words', 'Crucify The Dead' i 'Beautiful, Dangerous'.


Vist a | Yahoo! Música

24/9/09

Actualització del Guitar Pro

A partir d'ara teniu disponible la última versió del Guitar Pro, ja que ara la majoria de partitures noves que surten no són compatibles amb la versió 5.0 del programa, per tant, he actualitzat el post del programa amb un enllaç per descarregar la última versió, la 5.2 Sense la última versió no podreu obrir partitures com la de Know your enemy - Green Day que he posat avui mateix i moltes d'altres que aniré posant a partir d'ara.

Know your enemy - Green Day


Ara us deixo amb una nova cançó de Green Day, que, per cert, el dia 1 d'octubre fa un concert a Barcelona. Aquesta cançó m'agrada molt i crec que és fàcil de tocar. Hi ajudaria molt una bona distorsió. Com ja sabeu per veure el vídeo i els acords o tabulatures, a partir d'ara, haureu de clicar a "Entrada completa" ja que a la pàgina inicial només hi posaré el resum, que sinó els videos i tot ocupen molt d'espai.

Image Hosted by ImageShack.us


23/9/09

Macaco - Moving

Bones a tothom,
Després de 3 mesos de "vacances" torno a postejar en el bloc. Avui us poso una cançó que ha sonat milers de vegades aquest estiu. És molt fàcil de tocar, simplement has de practicar una mica el ritme amb la mà dreta per aconseguir el mateix so que el d'ells.
Podeu veure la lletra en el vídeo.
A partir d'ara en comptes de passar-vos el link a la pàgina que conté els acords o tabulatures, ho penjaré amb aquest nou sistema mitjançant la web Scribd.