26/6/09

El "Rei del Pop", Michael Jackson, ha mort.


A les 23:26, hora catalana, d'aquest dijous, es va declarar oficialment la mort del famós Michael Jackson als 50 anys. Sembla ser que la causa va ser una parada cardíaca, tot hi que avui es farà l'autopsia per a confirmar-ho. Els serveis d'emergència van ser avisats a prop de mitjanit d'ahir dijous, i van trobar el cos en coma a la seva mansió de Bel Air. El van intentar reanimar però va ser inútil.
Molts grups de fans es van reunir arreu del país per plorar la seva mort.
Michael Jackson estava preparant tot una sèrie de concerts a Londres les entrades dels quals ja estaven esgotades.

Va ser un nen prodigi, que va obtenir 13 premis Grammy, el primer d'ells als 20 anys quan actuava amb els Jackson Five, grup format amb els seus germans.
El punt culminant de la seva carrera, la glòria, va arribar amb l'aparició de "Thriller", al 1982, el disc més venut de la història amb 100 milions de còpies, i tot seguit el mític videoclip amb zombis que va revolucionar el pop.


Vist a | Yahoo! Música | Yahoo! Música

15/6/09

Summercat - Billie the Vision and the Dancers


Ara us deixo aquesta cançó de l'anunci d'Estrella Dam que serà la cançó de l'estiu. Especialment dedicada a l'Albert de IphoneCatalunya.





Veure acords
Descarregar cançó en mp3


13/6/09

Noves entrades a la venta per veure U2


Ahir es van posar a la venta més entrades pel segon concert que U2 oferirà al Camp Nou (Barcelona) el dia 2 de Juliol. Es veu que un cop montat l'escenari han vist que les línies de visió "són millors del que s'esperava". Encara no se sap el nombre exacte d'entrades disponibles, però el preu és de 65€ i 30€, tot hi que encara queden algunes entrades de seient reservat per 150€ i 58€. Les entrades és poden comprar únicament a la xarxa Tick Tack Ticket.



Comprar entrades | Tick Tack Ticket
Vist a | Yahoo! Música

10/6/09

What I've Done - Linkin Park


Aquesta cançó segur que la coneixeu. Si més no l'heu sentit alguna vegada, ja que va ser el single del disc "Minutes to Midnight" que la banda californiana va treure al maig de 2007. A més, és el primer so de la banda sonora original de la película "Transformers" i ha sonat milions de vegades a la ràdio. Si encara no sabeu quina cançó és, mireu el vídeo:










9/6/09

Faint - Linkin Park


I la darrera d'avui és Faint, un altre èxit dels Linkin Park. Si algú treu alguna cançó i fa un vídeo, que ens ho digui, que el penjarem al blog.



Veure lletra

Veure tabulatura
Descarregar arxiu Guitar Pro






Numb - Linkin Park


La segona cançó és Numb, que també està molt bé.



Veure la lletra

Descarregar arxiu Guitar Pro






New Divide - Linkin Park


Avui us poso un trio de cançons que m'ha demanat un lector del blog, l'Espetec, que jo no coneixia però que m'han agradat molt. No les havia sentit mai, però m'han encantat. Trobo que són molt bones. Recordo de passada que en aquest bloc podeu també dir-hi la vostra, si coneixeu grups o cançons que creieu que encaixen en aquest perfil de bloc digueu-ho per al minixat. Aquesta cançó és el single de la banda sonora de la pel·lícula "Transformers II". Recordo també que si teniu algun problema per entendre la tabulatura no dubteu en dir-m'ho mitjançant un comentari, al minixat o per e-mail.



Veure vídeo de la cançó + tràiler de la pel·lícula
Veure vídeo de la cançó + lletra de la cançó
Veure tabulatura
Veure acords