7/4/09

Review: AC/DC al Palau Sant Jordi

La banda australiana va fer embogir el Palau Sant Jordi el passat 31 de Març. Després de gairebé 40 anys de carrera, els germans Young i la seva banda van fer un concert inolvidable. Celebrant el 54è aniversari d'Angus Young, que es troba en una de les seves millor etapes, i amb una gran locomotora d'escenografia, AC/DC va presentar el seu nou treball "Black Ice".
El concert va començar amb el primer senzill del disc, "Rock'n Roll Train" que de seguida va fer tremolar el Palau. Van tocar molt temes famosos que la gent ja se sap de memòria i Angus Young va fer el seu famós ball de l'ànec per una passarel·la que arribava fins al mig del Palau.
La gent no va necessitar ulleres ni prismàtics, ja que es lluïen unes grans pantalles per tot l'escenari.El concert es va acabar amb la cançó "For Those About To Rock (We Salute you)".
La majoria d'assistents eren gent de 40 anys, que ha crescut amb la banda, però sembla que hi ha una altra generació de 15 i 20 anys que també són fans indiscutibles d'AC/DC.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari...