27/4/09

Green Day confirma concert a Espanya


La banda californiana ha anunciat avui les dates de la seva gira mundial "21st Century Breakdown", que durarà 19 mesos i passarà per Madrid i Barcelona. La gira porta el nom del seu últim disc que sortirà a la venta el pròxim 19 de maig.
Les dates escollides pels concerts a Espanya són:
  • 29 de setembre al Palacio de Deportes de Madrid
  • 1 d'octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona
Les entrades es posaran a la venta el pròxim 1 de maig, i segur que s'acaben ràpidament.
Us mantindrem informats.


Vist a | Yahoo! Música

24/4/09

Rock 'N Roll Train - AC/DC


Avui us deixo una cançó molt bona del nou disc d'AC/DC. Es tracta del Rock 'N Roll Train, una cançó que, personalment m'encanta i que suposo que a molta gent també.
Costa una mica de tocar si no en saps gaire, però, com tot, és pràctica la que fa que ens surtin bé les coses. Per tant, aquí us deixo la tabulatura on-line i l'arxiu pel Guitar Pro, i a tocar!!!
I recordeu que podeu escoltar la cançó al minireproductor de la web.



Veure vídeo oficial
Veure tabulatura
Descarregar arxiu Guitar Pro

16/4/09

Iron Maiden edita nou DVD


Iron Maiden edita un nou DVD en directe. S'anomena "Iron Maiden: Flight 666" i recull un documental en un DVD i 16 temes de la seva última gira en el segon DVD del doble DVD.
A més del doble DVD, és posarà a la venta un CD amb l'audio del temes de la gira en directe.
"Iron Maiden: Flight 666" es posarà a la venta el pròxim 25 de Maig i alguns cines d'arreu del món faran una sessió el 21 d'Abril.


Vist a | Yahoo! Música

7/4/09

Review: AC/DC al Palau Sant Jordi

La banda australiana va fer embogir el Palau Sant Jordi el passat 31 de Març. Després de gairebé 40 anys de carrera, els germans Young i la seva banda van fer un concert inolvidable. Celebrant el 54è aniversari d'Angus Young, que es troba en una de les seves millor etapes, i amb una gran locomotora d'escenografia, AC/DC va presentar el seu nou treball "Black Ice".
El concert va començar amb el primer senzill del disc, "Rock'n Roll Train" que de seguida va fer tremolar el Palau. Van tocar molt temes famosos que la gent ja se sap de memòria i Angus Young va fer el seu famós ball de l'ànec per una passarel·la que arribava fins al mig del Palau.
La gent no va necessitar ulleres ni prismàtics, ja que es lluïen unes grans pantalles per tot l'escenari.



El concert es va acabar amb la cançó "For Those About To Rock (We Salute you)".
La majoria d'assistents eren gent de 40 anys, que ha crescut amb la banda, però sembla que hi ha una altra generació de 15 i 20 anys que també són fans indiscutibles d'AC/DC.

6/4/09

30h d'espera per les entrades d'U2


Els seguidors d'U2 s'han esperat fins a 30 hores per aconseguir entrades pel segon i últim concert de la banda irlandesa a Barcelona.
En el primer concert es van esgotar en només 54 minuts i les d'aquest segon concert han durat només 3 hores.

La gira 360º Tour es presenta molt bé per a la banda amb aquest èxit de vendes.








Vist a | Yahoo! Música