21/2/09

Cubase SX 3



Avui us deixo un altre programa molt útil. Aquest serveix per gravar diferents pistes i editar-les de mil i una maneres. El mateix programa combina un sistema de producció musical, gravació y edició d'àudio, instruments virtuals, MIDI, mesclador, etc.










Vist a | SonidoFull
Descarregar via | Megaupload
Manual d'instruccions | Hispasonic


20/2/09

You Shook Me All Night Long - AC/DC


Aquí teniu un altre gran clàssic d'AC/DC, You Shook Me All Night Long del disc Back In Black (1980). És un vídeo del YouTube una mica vell però si us agrada la cançó no us importarà. Hi tenim en Brian Johnson en el videoclip. Que en gaudiu!

Veure la lletra
Veure la tabulatura
Descarregar l'arxiu de Guitar Pro

19/2/09

Entrades de Madonna ja a la venda


Les entrades pel concert que Madonna farà el 21 de Juliol a l'estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona es posen avui a la venda. Aquest concert està inclòs en la gira "Sticky & sweet tour" que fa la cantant nortamericana. Els promotors del concert informen que els preus oscil·len entre 65€ i 175€ i adverteixen que es poden esgotar en qüestió d'hores.










Comprar entrades a | TicketMaster
Vist a | Yahoo! Música

15/2/09

Creeping Death - Metallica

Hola a tots, avui us deixo per aquí una cançó de Metallica que té molta canya. És Creeping Death del disc Ride the Lightning (1984), que en va ser el segon del grup i molts fans consideren el disc com un clàssic del trash metal.

Veure la lletra
Veure la tabulatura
Descarregar l'arxiu de Guitar Pro
Més informació, a la Viquipèdia

13/2/09

Black Sabbath


Black Sabbath, és el grup que es va iniciar primer en el heavy metal. A finals de 1968 es deien Earth, però quan es van unir a Birmingham (Anglaterra) amb Ozzy Osbourne (vocalista, harmònica), Tony Iommi (guitarra), Geezer Butler (baix) i Bill Ward (bateria), van canviar el nom del grup pel que es coneix avui en dia. Així, el seu primer àlbum va ser el de Black Sabbath (1970) que va tenir un gran èxit al Regne Unit i Amèrica. A partir d'aquí, el grup només aconseguia èxits acompanyats d'extenses gires que els van fer molt famosos i coneguts arreu, ja en la dècada de 1970. Només a Amèrica, ja han venut 15 milions d'àlbums, amb multitud de discos d'or i plata als '70.

El so de Black Sabbath era sinistre i obscur i els feia atractius pel so diferent cara a milions de persones que havien viscut escoltant Jimi Hendrix i The Beatles. Per tant, el heavy metal alçava el vol i començava a ser reconegut com a gènere musical de masses.

Pel grup han passat músics molt importants, com poden ser: Ian Gillan, Cozy Powell, Bobby Rondinelli, Ronnie James Dio, Vinny Appice o Glenn Hughes.

La seva discografia és la següent:

* Black Sabbath (1970)
* Paranoid (1970)
* Master of Reality (1971)
* Black Sabbath Vol. 4 (1972)
* Sabbath Bloody Sabbath (1973)
* Sabotage (1975)
* Technical Ecstasy (1976)
* Never Say Die! (1978)
* Heaven and Hell (1980)
* Mob Rules (1981)
* Born Again (1983)
* Seventh Star (1986)
* The Eternal Idol (1987)
* Headless Cross (1989)
* Tyr (1990)
* Dehumanizer (1992)
* Cross Purposes (1994)
* Forbidden (1995)

Aquí teniu la un vídeo del YouTube.com de la cançó War Pigs del disc Paranoid (1970) i a sota la corresponent lletra i tabulatura per la guitarra:



Veure lletra


Veure tabulatura


Descarregar l'arxiu de Guitar Pro


Més informació:
Lloc web oficial
Viquipèdia

12/2/09

Let There Be Rock - AC/DC

Us deixo per aquí la cançó Let There Be Rock del disc del mateix nom publicat l'any 1977. Aquesta cançó ha sigut un èxit arreu del món, i si us agrada AC/DC, de ben segur que també us agradarà aquesta cançó.
Veure la lletra
Veure la tabulatura

She's Got The Jack - AC/DC


Aquí teniu una altra d'AC/DC, She's Got The Jack del disc High Voltage (1974). Al vídeo hi tenim en Bon Scott. Que en gaudiu!

Veure la lletra
Veure la tabulatura

BlackOut - Scorpions


Ara toca una cançó amb canya, i perquè no la cançó Blackout del grup Scorpions, que va ser publicada al disc del mateix nom l'any 1982. BlackOut!!
Veure la lletra
Veure la tabulatura
Descarregar l'arxiu de Guitar Pro

Still Loving You - Scorpions


Us deixo aquesta cançó tan maca d'escoltar i de tocar, que de ben segur us agradarà. La cançó Still Loving You del grup Scorpions, va ser publicada al disc Love At The First Sting (1984).
Veure la lletra
Veure la tabulatura
Descarregar l'arxiu de Guitar Pro

11/2/09

Girlschool a Barcelona


Us convindria saber que les Girlschool ens visitaran. En aquest concert hi haurà cançons del que és el seu últim disc (2008), Legacy, disc que commemora el trentè aniversari del quartet femení i on han col·laborat en Lemmy (Motörhead) i Dio (Black Sabbath, Dio, Rainbow, etc.) entre d'altres. Les Girlschool oferirà concerts a Madrid, Barcelona i Vitòria. Les dates oficials són les següents:

  • 12 de març - Madrid, Gruta 77
  • 13 de març - Barcelona, Sala KGB
  • 14 de març - Vitoria, Helldorado


Entrades per | TickTackTicket.com
Vist al | Web oficial

10/2/09

Nou disc de Green Day


El pròxim mes de maig Green Day traurà a la venda un nou disc anomenat "21st Century Breakdown", el vuitè de la banda californiana. En aquest disc fan referència a la classe treballadora, els problemes personals, etc. Una mica com les reivindicacions de l'American Idiot (2004).
Així doncs, Green Day substitueix els atacs a Bush de l'American Idiot per temes com la crisi econòmica o la hipocresia religiosa.

Vist a | Yahoo! Música

9/2/09

Metallica a Barcelona


Amb el festival internacional de rock Sonisphere, Matallica actuarà a sis països europeus aquest estiu. Un d'aquests és Barcelona, on la banda tocara l'11 de juliol al Fòrum de Barcelona. Les entrades es posaran a la venda el 16 de febrer. Les sis ciutats escollides per aquesta primera edició són, a part de Barcelona, Nijmegen (Holanda), Hockenheim (Alemanya), Pori (Finlandia), Hultsfred (Suècia) i Stevenage (Regne Unit).
El líder de Metallica, Lars Ulrich, ha declarat que els festivals d'estiu d'Europa és el millor que sap fer Metallica, i que estan desitjant tornar a veure els seus fans europeus.
Les entrades pel concert de Barcelona tindran un preu de 70€ i es podran comprar a l'Fnac, el Carrefour o al Tick Tac Ticket.

Vist a | Yahoo! Música

Priest Feast



Judas Priest, un dels grups més famosos del heavy metal, visitarà Catalunya acompanyat de Megadeth i Testament. La gira conjunta que fan aquests grups va sota el nom de Priest Feast i encara hi han entrades a la venda en els concerts a Espanya. D'aquests concerts històrics, de ben segur que agradarà a les persones que els hi agrada el heavy metal. Aquí teniu les dates i llocs dels concerts:
  • 13 de març al Velòdrom d'Anoeta a Donostia.
  • 14 de març a la Plaça de Toros de Saragossa.
  • 15 de març a La Cubierta de Leganés (Madrid).
  • 19 de març al Pavelló Olímpic de Badalona.

Entrades per | RockNRock
Vist a | Infoconciertos

Primal Fear

Primal Fear és un grup alemany de heavy-power metal format l'any 1997. Té un estil dur semblant a Judas Priest, però tot i tenir alguns elements de Thrash, el grup es caracteritza per un so de heavy metal tradicional. El grup actualment està format per Ralf Scheepers (Cantant/Ex-Gamma Ray), Mat Sinner (Baix i veu/Sinner), Stefan Leibing i Tom Naumann (Guitarres).

El cantant principal, en Ralf no va quedar elegit com a cantant en substitució de Judas, quan en Rob Halford se'n va anar temporalment del grup. Llavors en Scheepers va voler crear Primal Fear.

Aquest grup ha fet gires al costat d'U.D.O.,Gamma Ray, HammerFall i Running Wild.

El significat de la lletra de les seves cançons porten a crítiques contra la religió i els governs, però sobretot amb una mirada a la ciència ficció.

Els seus discos i cançons han tingut un gran èxit, cançons com Metal Is Forever del disc Devil's Ground de l'any 2004 o Armageddon del disc Black Sun publicat el 2002 són alguns del molts èxits que tenen.

Metal Is Forever:



Veure lletra
Descarregar arxiu Guitar Pro

Armageddon:




Veure lletra
Veure tabulatura

Més informació:
Viquipèdia
Pàgina web oficial

7/2/09

Hells Bells - AC/DC


Ara us deixo per aquí una cançó d'AC/DC, Hells Bells. El vídeo és del Donnington el 1991 a una bona qualitat. A picar la campana!!

Veure lletra
Veure tabulatura
Descarregar arxiu Guitar Pro

Call To Arms - Manowar


Us deixo un altra cançó de Manowar, és una molt bona cançó heavy, i segur que molta gent més ho creu així. Visca el metal!


Veure la lletra
Descarregar la tabulatura



Brothers Of Metal - Manowar


Avui us deixo una altra cançó de Manowar que m'agrada escoltar, és Brothers Of Metal del disc Louder Than Hell de l'any 1996. Fins aviat i metal!

Veure lletra
Descarregar arxiu Guitar Pro

Hey Joe - Jimi Hendrix


Ara us deixo aquí una cançó del famosíssim Jimi Hendrix anomenada Hey Joe. És una cançó bastant famosa i que segueix un patró d'acords (C-G-D-A-E). Hendrix va fent "arreglos" sobre aquest acords i li surt la cançó. La pots tocar a sobre de la cançó fent els acords (mètode fàcil) o pots mirar de tocar els "arreglos" igual que ell (mètode difícil). Recordeu que la cançó la podeu sentir al reproductor de la web.



Veure tabulatura

Descarregar arxiu Guitar Pro (solo)

6/2/09

Entrades d'AC/DC esgotades en 3 hores


Avui a les 8h del matí s'han posat a la venda les entrades pel concert d'AC/DC a Barcelona (7 de juny) i a Madrid (5 de juny). Les 55.000 entrades pel concert de Madrid s'han esgotat en només tres hores i de les del concert de Barcelona ja se n'han venut el 70%. Encara es podem aconseguir entrades pel concert de Barcelona calicant aquí. Recordem que aquests dos concerts se sumen als altres dos que la banda australiana fa a Espanya (els quals no queden entrades) durant la gira a "Black Ice", on presenta el seu nou disc després de 8 anys sense aparèixer.


Vist a | Yahoo! Música

5/2/09

UFO

Us presento una banda que segur que a molts us sona. Són els UFO, un grup britànic fundat el 1969. UFO va ser de les millor bandes de heavy dels anys 80 i ha sigut una influència per a molts grups com Megadeth, Iron Maiden o Metallica.
Aquí teniu un parell de cançons famoses d'aquest grup: Time on my hands, que és més tranquil·la i Rock bottom que és més rockera. Recordeu que per sentir la cançó només s'ha de buscar al reproductor de la web.

Time on my hands:

Veure tabulatura
Descarregar arxiu Guitar Pro


Rock bottom:


Veure tabulatura
Descarregar arxiu Guitar Pro

Més informació del grup a:
Viquipèdia
Web oficial

Knocking on heaven's door - Guns N' Roses

Ara us deixo aquí una cançó mundialment famosa creada per Bob Dylan. Aquesta és una versió rockera del grup Guns N' Roses. El primer solo és molt fàcil de tocar i el segon de seguida el pots tenir. No intenteu tocar la cançó escoltant el vídeo o la cançó al PC ja que els Guns N' Roses sempre toquen amb les cordes baixades mig to, per tant no us sonarà bé.


Veure tabulatura
Descarregar arxiu Guitar Pro

4/2/09

AC/DC: Noves dates


El mític grup australià AC/DC torna a passar pel nostre país després de molt de temps per presentar el nou disc Black Ice. Farà dos concerts:
  • 31 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona. (entrades agotades)
  • 2 d'abril al Palacio de Deportes de Madrid. (entrades agotades)
  • 5 de juliol a l'estadi Vicente Calderón de Madrid.
  • 7 de juliol a l'estadi olímpic Lluís Companys de Barcelona.
Les entrades es posaran a la venda el 6 de febrer. Les podeu comprar a través de Tick Tac Ticket, el Corte Inglés o Livenation.

Vist a | Infoconciertos

Bruce Springsteen & The E Street Band

El Boss fa una nova gira que començarà l'1 d'Abril a California i acaba a Espanya. Els concerts que farà a aquí són els següents:
  • 26 de juliol a l'estadi San Mamés de Bilbao.
  • 28 de juliol a l'estadi olímpic de La Cartuja de Sevilla.
  • 30 de juliol a l'estadi Les Foietes de Benidorm.
  • 1 d'agost a l'estadi José Zorrila de Valladolid.
  • 2 d'agost a l'auditori Monte do Gozo de Santiago de Compostela.
Per mala sort, no passarà per Barcelona ja que les dates són oficialment definitives. Les entrades es posaran a la venda el 27 de febrer. Les podeu comprar a través de Tick Tac Ticket.

Vist a | Infoconciertos

1/2/09

Thin Lizzy


Thin Lizzy, banda de hard rock irlandesa, formada a Dublín el 1969. Originada per l'inoblidable cantant, baixista i compositor Phil Lynnot, que es va morir fa 23 anys el passat mes de gener. Un dels grans èxits de la banda fou “The Boys Are Back In Town” tot un clàssic de la història del rock. Les cançons, gran part en poemes, amb les quals utilitzaven en temes basats en classes socials, drames, amor, odi i de la literatura irlandesa. Destacaven guitarres amb excel·lents riffs i impressionants solos. Han passat diversos músics en la trajectòria de Thin Lizzy, Gary Moore un dels més grans guitarristes del món, també irlandès com en Phil i gran amic, va formar part del grup entre els anys 1974-1979. Encara que incloïa country i folk, se li considera una banda hard rock i heavy metal. Varen ser una de les primeres bandes en utilitzar dues guitarres melòdiques a la vegada, tècnica que els varen seguir Judas Priest i Iron Maiden. Actualment el grup està format per:

John Sykes, guitarra i vocalista
Scott Gorham, guitarra
Francesco Di-Cosmos, baix
Tommy Aldridge, baterista

Web oficial del grup: ThinLizzy.org i també ThinLizzyOnline.

Més informació, a la Viquipèdia.

Aquí teniu un vídeo de la cançó We Will Be Strong del disc de Chinatown:

Veure la lletra
Veure la tabulatura

Una altra cançó que també us agradarà és Chinatown, del disc del mateix nom:


Veure la lletra
Veure la tabulatura

DragonForce i Turisas a Barcelona!


Com ja hem comentat abans electrificant grup DragonForce, us convindria saber que actuen el Dimarts 3 de febrer a les 20:45 h a l'Apolo (Barcelona). Aquest grup de power metal vindrà acompanyat de la traca final amb els "víquings" Turisas.
Encara es venen entrades a la Xarxa Tick Tack Ticket. DragonForce tocarà les cançons del seu quart disc, Ultra Beatdown.

Kill With Power - Manowar


Ara us deixo perquè escolteu i comenceu a tocar una cançó que a mi m'agrada molt. És del grup americà Manowar, amb el títol Kill With Power del disc Hail To England de l'any 1984. El vídeo és d'un concert a Alemanya durant el 2005.

Veure lletra
Veure tabulatura

Die For Metal - Manowar


Us deixo per aquí aquesta cançó que m'agrada de ManOwaR, amb el títol de Die For Metal del disc de Gods Of War, publicat l'any 2007.

Veure lletra
Veure tabulatura