25/12/08

Manowar


Manowar és un grup de heavy metal, els quals se'ls considera els pares del Power metal. Són de Nova York i es van formar al 1979 i durant tots aquests anys han deixat anar molts discos, les cançons dels quals van resultar amb molt èxit, cançons com Kill With Power, Fighting The World, Carry On, Hail An Kill, Black Wind, Fire and Steel, Warriors of the World United i el simbòlic Sign Of The Hammer, segur que no són cançons per oblidar per a la majoria dels fans.

Els components actuals del grup són: Eric Adams de cantant, Joey DeMaio al baix (també és el jefe...), Karl Logan a la guitarra i Scott Columbus. Cal dir que des del 1979 fins al 1989 va haver Ross The Boss, un important guitarrista i membre fundador del grup.

La seva discografia en àlbums d'estudi són:

- Battle Hymns (1982)
- Into Glory Ride (1983)
- Hail To England (1984)
- Sign Of The Hammer (1984)
- Fighting The World (1987)
- Kings Of Metal (1988)
- The Triumph Of Steel (1992)
- The Hell Of Steel (1994)
- Louder Than Hell (1996)
- Warriors Of The World (2002)
- Sons of Odin (2006)
- Gods of War (2007)

Què us podria deixar per aquí d'ells? Amb el gran repertori que tenen... Bé, he triat el de Warriors of the World United i espero que us agradi.

Veure lletra

Descarregar arxiu Guitar Pro

Més informació:
Lloc web oficial
Viquipèdia

Girlschool


Les Girlschool, l’única banda femenina que porten 30 anys en el món del metal, han tret un nou disc “Legacy” , que és tot una excepció. La mítica banda britànica de heavy metal amb tendència punk, mantenen tres dels seus components originals: la vocal i guitarra rítmica Kim McAuliffe, la bateria Denise Dufort i la baixista i coral per Enid Williams. I actualment, a més, tenen la especialista en guitarra solista, Jackie Chambers.
Girschool han fet gires amb Motorhëad que sempre els ha donat suport, i també han acompanyat amb grups com Uriah Heep, i Black Sabbath. La banda femenina varen ser la inspiració de moltes bandes de rock fetes per dones.
Algunes cançons d’éxit de la banda, són Race with the devil de 1980, Hit and run i C’Mon let’s go de 1981.
“Legacy” és un tribut de 30 anys de la banda i se la dediquen especialment a la desapareguda Kelly Johnson, vocal i guitarrista solista original de la banda que es va morir el 15 de juliol de 2007. És un àlbum extraordinari ja que participen grans músics com: Phil Campbell (guitarra de Motorhëad), Neil Murray el baix (Whitesnake, Black Sabbath), dos guitarres de Twisted Sister, també Fast Eddie Clarke de Fastway, l'al·lucinant cantant i baixista Lemmy de Motorhëad i per si queda poc també afegeixen l’excepcional cantant Ronnie James Dio i el seu guitarra Toni Iommi. Tot aquest conjunt és per flipar-se. Aquestes noies tenen marxa per molts anys.

Aquí teniu la un vídeo del Youtube.com de la cançó Race With The Devil i a sota la corresponent lletra i tabulatura per la guitarra:




Veure lletra


Veure tabulatura


Més informació:
Lloc web oficial
Viquipèdia