22/11/08

Running Wild


Hola a tots, avui escric aquí parlant d'un grup que almenys a mi m'agrada molt. Heu vist mai pel·lícules de pirates? Almenys alguna de Els Pirates del Carib? Bé doncs, avui us parlaré de Running Wild, un grup alemany, d'Hamburg, formats a partir del 1976 i se'ls considera els pares del Power Metal, però autodenominats dins del gènere Heavy Metal Pirata. El grup està format actualment amb el cantant i guitarrista Rolf Kasparek ("Rock'n'Rolf"), en Peter Jordan (l'altra guitarra), Peter Pichl (el baixista) i Matthias Liebetruth (el bateria i per alguns el "Metalmachine").

La seva música, de seguida enganxa, i més d'un ha notat que la lletra sona una mica estranya, la qüestió és que hi ha certes paraules en alguna llengua pròpia dels pirates.

Aquí us passo una de les cançons més bones que us servirà d'introducció al grup i que espero que us agradi, aquesta és la de Conquistadores del disc Port Royal (1988), cosa que la cançó titular del disc també no és de despreciar. En aquest enllaç us deixo la tablatura.

Visca Running Wild i Death & Glory!


Running Wild Lyrics



També us deixo aquí la cançó de Under Jolly Roger del disc del mateix títol (fet l'any 1987). En aquest enllaç teniu la tablatura.


Running Wild Lyrics

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari...