29/11/08

Judas Priest



Avui parlarem de Judas Priest, és un grup anglès creat fa més de tres dècades, pur heavy metal clàssic, que inclouen altres estils com hard rock, speed metal i altres. Són els pioners de la roba característica del cuir negre i els accessoris de tatxes metàl·liques, quan el cantant Rob Halford cada cop que pujava a l’escenari és vestia de negre metal·ler i que després varen seguir els seus companys i poc temps després molts més fans fanàtics d’arreu del món i altres grups van imitar també la roba característica de Judas Priest. L’actual grup format pel cantant Rob Halford de distintiva veu aguda (té algunes octaves destacables), les excel·lents guitarres KK. Downing i Glenn Tipton, el baixista Ian Hill i el bateria Scott Travis. L’àlbum del grup més influent de la història del heavy metal és Painkiller. I sí col·legues, aquí tenim la cançó de Pankiller del mateix àlbum amb el mateix títol que es convertiria en Power metal, el més dur i ràpid de la banda fins ara i digne d'escoltar-lo.

En aquest enllaç teniu la partitura de guitarra.



Judas Priest Lyrics


24/11/08

Deadache - Lordi


Us convindria saber que el passat octubre es va llançar al mercat el nou disc de grup finès Lordi, anomenat Deadache. Aquest és el quart disc del grup i el primer totalment nou després de l'èxit de l'Eurovisió al 2006.

Aquí en teniu la llista de cançons (varia segons la versió del país):
1. "SCG IV" - 0:42 (Music & Lyrics: Mr.Lordi)
2. "Girls Go Chopping" - 4:02 (Music: Mr. Lordi, Lyrics: Mr.Lordi, Lipp)
3. "Bite It Like a Bulldog" - 3:29 (Music: Mr.Lordi, OX, Lyrics: Mr.Lordi)
4. "Monsters Keep Me Company" - 5:28 (Music: Mr.Lordi, Kita, Amen, Lyrics: Mr.Lordi)
5. "Man Skin Boots" - 3:42 (Music: Mr.Lordi, Lyrics: Mr.Lordi, Lipp)
6. "Dr. Sin Is In" - 3:47 (Music: Kita, Amen, Lyrics: Mr.Lordi)
7. "The Ghosts of the Heceta Head" - 3:38 (Music: Mr.Lordi, Amen, Lyrics: Mr.Lordi, Lipp)
8. "Evilyn" - 4:00 (Music & lyrics: Mr.Lordi)
9. "The Rebirth of the Countess" - 1:59 (Music: Awa, Lyrics: Mr.Lordi, Awa)
10. "Raise Hell in Heaven" - 3:32 (Music: Mr.Lordi, Lyrics: Mr.Lordi, Lipp)
11. "Deadache" - 3:28 (Music: Mr.Lordi, Lyrics: Mr.Lordi, Lipp)
12. "The Devil Hides Behind Her Smile" - 4:12 (Music: Mr.Lordi, Lyrics: Mr.Lordi, Lipp)
13. "Missing Miss Charlene" - 5:10 (Music: Mr.Lordi, PK Hell, Lyrics: Mr.Lordi, Lipp)

Hi aquí en teniu un vídeo de promo:

23/11/08

Scorpions


Scorpions, grup alemany de hard rock/heavy metal creat a Hannover el 1965 però va ser oficial el 1969 quan varen entrar el germà de Rudolf Shencker, en Michael Shenker i el cantant Klaus Meine. Van ser molt famosos en el anys 80-90, són molt coneguts per les balades i algunes d’elles són inoblidables, com Always Somewhere, Holiday, Still loving you, You give me all I need, Wind of change... Excel·lents discos són el Tokio Tapes, Animal Magnetism, Loverdrive, Blackout....demostren que musicalment són molt bons i creatius. Després de qüasi quaranta anys i amb canvis de músics, encara porten molta marxa. Actualment la banda està formada per l’excel·lent cantant Klaus Meine, el guitarra Rudolf Shencker, l'altra guitarra Matthias Jabs, el baix Pawel Maciwoda i el bateria James Kottak.

Llista d'àlbums d'estudi:


No seria de més recordar-los en cançons com Blackout i Rock you like a hurricane.


En aquest enllaç hi ha les tablatures de Blackout i en aquest la de Rock you like a hurricane.



A continuació teniu els videos.


Scorpions Lyrics




Scorpions Lyrics

Chinese Democracy - Guns N' Roses


Hola, us convindria saber, per a tots els que els hi agrada Guns 'N Roses, que avui està previst per ser llançat a aquí i a la resta del món el sisè àlbum d'estudi de Guns N' Roses, Chinese Democrazy.

Llista de cançons:

1. "Chinese Democracy" Rose, Josh Freese
4:43
2. "Shackler's Revenge" Rose, Brian Carroll, (Buckethead), Caram Costanzo, Bryan Mantia, Pete Scaturro 3:36
3. "Better" Rose, Robin Finck
4:58
4. "Street of Dreams" (The Blues) Rose, Tommy Stinson, Dizzy Reed 4:46
5. "If the World" Rose, Chris Pitman
4:54
6. "There Was a Time" Rose, Paul Tobias, Reed 6:41
7. "Catcher in the Rye" Rose, Tobias 5:52
8. "Scraped" Rose, Costanzo, Carroll 3:30
9. "Riad n' the Bedouins" Rose, Stinson 4:10
10. "Sorry" Rose, Carroll, Mantia, Scaturro 6:14
11. "I.R.S." Rose, Tobias, Reed 4:28
12. "Madagascar" Rose, Pitman 5:37
13. "This I Love" Rose 5:34
14. "Prostitute" Rose, Tobias 6:15

Us deixo aquí un vídeo amb la cançó Shackler's Revenge:

22/11/08

Running Wild


Hola a tots, avui escric aquí parlant d'un grup que almenys a mi m'agrada molt. Heu vist mai pel·lícules de pirates? Almenys alguna de Els Pirates del Carib? Bé doncs, avui us parlaré de Running Wild, un grup alemany, d'Hamburg, formats a partir del 1976 i se'ls considera els pares del Power Metal, però autodenominats dins del gènere Heavy Metal Pirata. El grup està format actualment amb el cantant i guitarrista Rolf Kasparek ("Rock'n'Rolf"), en Peter Jordan (l'altra guitarra), Peter Pichl (el baixista) i Matthias Liebetruth (el bateria i per alguns el "Metalmachine").

La seva música, de seguida enganxa, i més d'un ha notat que la lletra sona una mica estranya, la qüestió és que hi ha certes paraules en alguna llengua pròpia dels pirates.

Aquí us passo una de les cançons més bones que us servirà d'introducció al grup i que espero que us agradi, aquesta és la de Conquistadores del disc Port Royal (1988), cosa que la cançó titular del disc també no és de despreciar. En aquest enllaç us deixo la tablatura.

Visca Running Wild i Death & Glory!


Running Wild Lyrics



També us deixo aquí la cançó de Under Jolly Roger del disc del mateix títol (fet l'any 1987). En aquest enllaç teniu la tablatura.


Running Wild Lyrics

1/11/08

DragonForce



Avui us vull parlar d'un grup anglès creat l'any 1999 anomenat DragonForce. Aquest grup de Power Metal segur que us impressionarà pel duel de guitarres a ritmes accelaradament frenètics, en Herman Li i en Sam Totman, que a mitja cançó solen fer solos. I és que les cançons d'aquest grup són plagades de lletres sobre mons èpics i fantàstics, tot entorn d'un ambient de companyerisme i esperança.

Dels sons que desprenen, es dedueix de melodies pròpies dels videojocs, amb un caire frenètic de velocitat, i per tant, de diversió. Si algú ha jugat al Guitar Hero, bé doncs, aquests si que són herois de la guitarra.

Més avall tenim el vídeo i les lletres de la cançó Operation Ground and Pound del disc Inhuman Rampage publicat el gener de 2006. Si voleu intentar tocar aquesta cançó, teniu les partitures en aquest enllaç. Segur que no us desagradarà.