27/10/08

Magnum



Avui us vull fer arribar a les vostres orelles la música d'un grup anglès de rock progressiu/melòdic prou famós i que de ben segur que a molts us agrada. Aquest grup és Magnum que, des del 1972 tenen encara forces per fer-nos arribar la seva música.

Amb una cançó gairebé mítica de Vigilante dins del disc del mateix nom publicat el setembre de 1986 us vull fer introduir a aquest grup. Aquest disc resulta ser el sisè de la seva llista de discos amb un toc més comercial, però cal saber que la qualitat no baixa en aquest grup, ni amb aquest disc ni en cap dels seus treballs. El seu estil de música tan harmoniós i rítmic és perfecte per escoltar si et vols animar.

El vídeo que es mostra un pèl més avall és el del qual us parlo, però el paio que el va penjar el va treure d'una cinta de VHS i no es veu a la perfecció, tot i així, segur que el contingut no us desagradarà. En aquest enllaç hi trobareu les partitures.

Teniu la lletra de la cançó:





També us vull fer arribar una altra cançó anomenada On A Storyteller's Night del disc també amb el mateix nom publicat el maig de 1985. La veu de Bob Catley, la guitarra de Tony Clarkin, el baix de Wally Lowe, el teclat de Mark Stanway i la bateria de Jim Simpson, són els ingredients d'aquest estil de música que convida a moure el cos.

He de dir també que el vídeo de més avall s'inclouen les lletres de la cançó, si voleu intentar imitar cantant.

26/10/08

Black Ice Tour - AC/DC


Hola a tots! Avui faig la meva primera entrada en aquest bloc tan marxós. M'estreno a aquí parlant-vos, com no d'un dels grups més famosos, AC/DC.

Aquest grup australià, ple de marxa fins a la mateixa gorra de Brian Johnson ha deixat anar un últim disc, Black Ice. Després d'un silenci de vuit anys, aquest és un disc que agrada a la majoria dels fans, sobretot amb la cançó Rock 'n Roll Train.

Doncs ara estan de sort, ja que estan de gira amb el nom de Black Ice Tour es deixaran veure per Barcelona el 31 de març, les entrades de la qual han sigut molt difícils d'aconseguir pel mal funcionament de les màquines del Servicaixa i d'altres sistemes de venda. Després que s'esgotessin les entrades en tan sols quatre hores, de ben segur que el grup li pertocarà fer una bona actuació.

Us deixo aquí un vídeo perquè us prepareu i comenceu a imitar l'Angus Young:

25/10/08

Sweet Child of Mine - Guns N'roses


Avui us poso aquesta coneguda cançò del famós grup Guns'n'roses. La cançò està molt bé, però té la seva complicació, sobretot al solo.
Espero que al final la pogueu treure!


13/10/08

Heaven is a place on earth - Belinda Carlisle

Ara us poso aquesta famosa cançò dels anys 80 de la Belinda Carlisle.
Podeu escoltar la cançò al reproductor.
Això és la sintonía principal:

e|---0--0-0--0--0--2--4-4----4--5-4--2--0--2-2--0--|
B|--------------------------------------------------------|
G|--------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------|
E|--------------------------------------------------------|

I aquí teniu els acords:
Veure acords

I aquí l'arxiu pel Guitar Pro:
Descarregar

11/10/08

Hard Rock Halleluja - Lordi

Aquesta és una cançó molt heavy, candidata a l'Eurovision 2 vegades i que té un toc que a mi m'agrada força, tot hi que a mi no m'agradi gaire el heavy metal.

La cançó la pots escoltar al reproductor de la web.

Descarregar tabulatura
(necessites el programa Guitar Pro)

Aquí teniu el video d'Eurovision:

The Memory Remains - Metallica

Us deixo una de les millors cançons de Metallica, una mica complicada de tocar però amb pràctica de seguida la dominaràs.

La cançò la podeu escoltar al reproductor de la web.

Veure tabulatura

6/10/08

Nou fòrum!

Com que tornem a obrir el bloc, ho hem de fer amb ganes i ara, també hi ha fòrum on podeu demanar qualsevol cosa o dubte o problema que tingueu.
Per accedir al fòrum, cliqueu a la pestanya del menú de dalt que posa: Fòrum.

5/10/08

Nou reproductor

Ja tenim el reproductor de Música Catalunya, amb la millor música pop, rock i heavy del moment. Si voleu la tabulatura d'alguna cançó del reproductor digueu-m'ho pel xat de la web. Valoreu el reproductor amb les estrelles de baix d'aquest escrit, si us plau.
Gràcies.

Guitar Pro 5 - *Actualitzat*



Us deixo un programa molt bo anomenat Guitar Pro 5, que serveix per veure la partitura i tabulatura de les cançons. Et surten els diferents instruments de la cançó i tu pots baixar, per exemple, la guitarra, i tocar-la tu. Pots sentir la cançó, incorpora un afinador de guitarra i moltes més opcions. Us el recomano, ja que a partir d'ara, les tabulatures les penjaré amb el format d'arxiu per aquest programa.

Verisó del programa: 5.2

Idioma: Català

Descarregar

Frets on Fire

Per als aficionats a la música i la guitarra, però que no poden disposar d'una guitarra o de coneixements musicals, us recomano molt aquest joc per a PC anomenat Frets on Fire.
Per descàrregar-lo click aquí.